Huis te koop

219000€

2 slaapkamers 90 vierkante meters

Immoweb code : 11347921
Immoweb code : 11347921

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
90 vierkante meters bewoonbare ruimte
60 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare woning met twee slaapkamers en mogelijkheid voo…

In de Poperingseweg vinden we deze ruime, instapklare woning met twee slaapkamers terug. De woning ligt op een boogscheut van het centrum van Ieper. Zo zijn bakkerij, lagere school, horeca en andere faciliteiten op wandelafstand te bereiken.

De indeling van de woning is als volgt. We komen binnen via een ruime leefruimte die van heel wat licht kan genieten dankzij de vele raampartijen. Aansluitend aan de leefruimte treffen we de volledig uitgeruste ruime keuken. Vervolgens vinden we naast de keuken de badkamer. Deze is uitgerust met dubbele lavabo, ligbad, douche en toilet.

Terug in de inkomhal kunnen we verder naar de eerste verdieping. Deze beschikt over twee ruime slaapkamers: 24 m² en 15 m². Aan ruimte geen gebrek dus. Bovendien beschikt de woning nog over een ruime geïsoleerde zolder.

De woning werd in 2018 volledig vernieuwd en beschikt over een conforme elektrische keuring, gunstig EPC en zoveel meer. Bovendien is er ook een mogelijkheid om een dakterras te plaatsen die via de koer beschikbaar is (momenteel nog niet aanwezig).

Ben je opzoek naar een instapklare woning op een boogscheut van het centrum van Ieper? Dan is dit je kans! Aarzel niet, leg snel uw afspraak vast en ontdek meer troeven ter plaatse!

Troeven
* Volledig instapklaar
* 2 ruime slaapkamers
* Gunstig EPC
* Conforme elektriciteit


1) Stedenbouwkundige bestemming: Wg: Woongebied
2) Beschermd erfgoed: neen
3) Geïnventariseerd erfgoed: Inventaris van archeologische zones
4) Keuringsattest …

Neem contact op