Huis te koop

650000€

3 slaapkamers 400 vierkante meters

Immoweb code : 11184175
Immoweb code : 11184175

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
400 vierkante meters bewoonbare ruimte
1887 vierkante meters grond

Omschrijving

Magnifieke, luxueuze loft van 345 m² met magazijn (800 m²!)

Op een boogscheut van het centrum van Ingelmunster, bevindt zich deze prachtige, luxueuze loft met een bewoonbare oppervlakte van 345 m². Tevens beschikt deze eigendom over een showroom (128 m²) en magazijn (800 m²)! Dankzij zijn centrale ligging, beschikt dit pand ook over een vlotte bereikbaarheid naar de gewestwegen.

De indeling is als volgt:

We betreden dit magnifieke pand via de ruime showroom (128 m²). Dit gedeelte beschikt naast de showroom ook over een aparte bureauruimte. Via de showroom heeft u zowel toegang tot het magazijn als tot de loft. De loft wordt gekenmerkt door zijn magnifieke open leefruimte (150 m²) en zijn prachtige open keuken met een uniek, panoramisch zicht op de velden en het terras. De loft beschikt ook nog over een bijkeuken, twee badkamers (met sauna), aparte slaapkamer, twee polyvalente ruimtes (dressing of slaapkamers) en ruime bureau.

Het magazijn (800 m²) is te bereiken via ruime oprit en elektrische sectionale poort. Het magazijn heeft een hoogte van +/- 3m, deze kan eventueel nog worden verhoogd.

De troeven van deze unieke eigendom zijn:

Zeer grote bewoonbare oppervlakte;
Tal van mogelijkheden met showroom en magazijn
Luxueus wonen en werk combineren
Kwalitatieve afwerking in alle ruimtes

Deze woning wordt verkocht onder het systeem van START 2 FINISH. Elk prijsvoorstel gelijk of hoger dan deze startprijs wordt voorgelegd aan de verkoper(s) die dit al dan niet kan aanvaarden.
Startprijs: 650.000 EUR

Neem contact op