Huis te koop

415000€

3 slaapkamers 325 vierkante meters

Immoweb code : 11411032
Immoweb code : 11411032

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
325 vierkante meters bewoonbare ruimte
1052 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante ruime woning op 1052m² in het centrum van Ingooige

OPEN HUIS
Zaterdag 29/06/2024 van 10h tot 12h


Prachtige Ruime Woning met zuidgerichte Tuin

Deze woning verwelkomt u met zijn overvloed aan ruimte en tijdloze charme. Bij het betreden van de ruime inkomhal met apart toilet, wordt u geleid naar de benedenverdieping waar alle leefruimtes naadloos met elkaar verbonden zijn. De royale woonkamer biedt plaats aan zowel een gezellig salon als een ruime eetplaats. De eiken keuken, reeds gemoderniseerd, en een extra berging completeren de benedenverdieping.

Geniet van de zon in de comfortabele, zuidgerichte veranda, die leidt naar een hobbyruimte/garage. Aan de voorzijde van de woning is er nog een garage met voldoende ruimte voor een complete wasplaats en het stallen vaneen wagen. De benedenverdieping herbergt tevens de master bedroom en een badkamer met zowel een bad als een douche.
Op de bovenverdieping bevinden zich twee grote slaapkamers en een polyvalente ruimte, waar gemakkelijk nog twee slaapkamers en een badkamer gerealiseerd kunnen worden. De onderhoudsvriendelijk aangelegde tuin biedt voldoende opbergruimte en verschillende terrassen om in alle privacy van de zon te genieten.

Klaar om uw droomhuis te ontdekken? Neem vandaag nog contact met ons op, op het nummer 056/29.30.30

Neem contact op