Huis te koop

325000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 11257320
Immoweb code : 11257320

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
325 vierkante meters grond

Omschrijving

Leuke eengezinswoning met gezellige tuin!

Uniek! Gezellige, vrijstaande woning met 2/3 slaapkamers, zonnige tuin met achtertoegang op centrale locatie vlakbij centrum Itegem.

Deze instapklare woonst is gelegen op wandelafstand van het centrum maakt dat winkels, scholen en openbaar vervoer binnen handbereik zijn. Alsook is er een directe verbinding met de E313 wat de ligging zeer gunstig maakt voor woon- werkverkeer.

We betreden de woning langs de voordeur, waar de inkomhal connectie biedt met de bovenverdieping alsook toegang tot de gezellige, lichtrijke leefruimte met eetplaats en zithoek. Via de eetplaats komen we tot de ingerichte leefkeuken met ontbijtruimte en alle toestellen. Achterliggend treffen we de geïnstalleerde badkamer uitgerust met ligbad-douchecombinatie, toilet en voorziening wasmachine en droogkast.

Op de bovenverdieping vinden we 2 gunstige slaapkamers (mogelijkheid tot 3 kamers) en eventuele uitbouw mogelijk.

Via de keuken is er een connectie naar het overdekte terras (extra stockageruimte), alsook naar de gezellige tuin voorzien van ruime tuinberging en met aparte achtertoegang.

Tot slot is er de aanwezigheid van rolluiken, airco-units en beschikt de woning alsook over een conform elektriciteitsattest! Het dak van het hoofdgebouw werd recent volledig vernieuwd en geïsoleerd.

Charmante halfopen eengezinswoning met 2/3 slaapkamers op zeer gunstige locatie en tal van mogelijkheden nabij centrum Itegem.

Aarzel niet ons te contacteren voor verdere vrijblijvende inf...
Renovatieplicht: ja

Neem contact op