Huis te koop

4500000€

1100 vierkante meters

Immoweb code : 11127802
Immoweb code : 11127802

Overzicht

1100 vierkante meters bewoonbare ruimte
560 vierkante meters grond

Omschrijving

Vleurgat- Ixelles - Kantor of handelpand 1100m2 op 5,6 are+

Barnes biedt u deze voormalige herenwoning aan, met zeer ruime en gerenoveerde ruimtes, op 3 verdiepingen + binnenplaats met 5 parkeerplaatsen + terrassen aan de achtergevel.
Dit prachtige herenhuis in Franse stijl werd gebouwd in 1912 en is ideaal gelegen tussen de Louizalaan en het Tenboschpark, op een steenworp van de Châtelain en het Brugmannplein op de mooie strategische hoek Vleurgat- Americaine. Het gebouw werd meermaals grondig gerenoveerd, voor het laatst in 2019, en is volledig uitgerust met verschillende ruimtes: ontvangsthal, gesloten kantoren, open ruimtes, vergaderzalen, keukens, enz. Gebouwd op een perceel van +/- 5,60 are, heeft het een totale kantooroppervlakte van +/- 1.100 m² (nieuwe meting aan de gang). Op de bin nenplaats aan de achterzijde is er een beveiligde parkeerplaats voor 4 tot 5 auto's en een overdekte fietsenstalling.
Dankzij de ideale ligging is het gemakkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. In de buurt kun je genieten van alle voorzieningen (vervoer, restaurants, winkels, enz.). De tramhalte "Vleurgat" ligt op 2 minuten lopen en de Châtelain ligt op 5 minuten loopafstand. Het park Tenbosch, op 50 m , biedt een aangename plek om te ontspannen. Een zeldzame kans om een prestigieuze gebouw te kopen in een van de meest gewilde wijken van de hoofdstad. Vraag zeker voor een bezoek.

Neem contact op