Huis te koop

3950000€

6 slaapkamers 760 vierkante meters

Immoweb code : 11303083
Immoweb code : 11303083

Overzicht

6 slaapkamers
5 badkamers
760 vierkante meters bewoonbare ruimte
378 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Elegant familiehuis in de Etangs d'Elsene

Perfect gelegen in een charmante straat in de Vijverswijk van Elsene, nodigt Barnes u uit om dit familiehuis te ontdekken dat prachtige leefruimtes biedt met de mogelijkheid van een vrij beroep dankzij de twee aparte ingangen.
Achter zijn elegante rode bakstenen gevel van meer dan 12m, ontvouwt het ±1025 m² bruto en ±760 m² woonruimte op 5 niveaus en een perceel grond van ±3,78 are. Op de begane grond bevinden zich twee kantoren/tv-kamers, een eetkamer en een keuken. Op de eerste verdieping is er een dubbele lounge, een bibliotheek en een aparte bar. De tweede verdieping is gewijd aan masters met een slaapkamer met een aparte woonkamer (of 2e slaapkamer). Een kleedkamer en een badkamer maken deze ruimte compleet. De bovenste 2 verdie pingen hebben 5 comfortabele slaapkamers en 3 badkamers. Een onafhankelijke studio op de tussenverdieping. Het hele huis is onderkelderd en heeft een lift op 5 niveaus. Aan de straatkant zijn 3 garages bij het huis met onafhankelijke ingang die comfort brengen.
De Vijverbuurt in Elsene staat bekend als een van de gezelligste en meest gewilde wijken, met zijn mooie Art Nouveau of eclectische gevels.De vele restaurants en terrassen nodigen u uit om te genieten van het Belgische leven. Naast het prestige van de locatie heeft u directe en gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer. De meeste culturele activiteiten en winkels zijn op loopafstand.

Neem contact op