Huis te koop

4 slaapkamers 274 vierkante meters

Immoweb code : 10715308
Immoweb code : 10715308

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
274 vierkante meters bewoonbare ruimte
939 vierkante meters grond

Omschrijving

Statige open bebouwing met 4 slaapkamers, bureel, tuin, ter

! IN OPTIE !

Deze statige gerenoveerde woning is uitermate goed gelegen, vlakbij kasteel Wallemote en de rijksweg. De woning werd grotendeels gerenoveerd in het jaar 2017 waardoor alle moderne comfort aanwezig is.

Bij het betreden van de woning word je meteen verwelkomd door een extra ruime inkomhal met charme, die leidt naar de verschillende kamers op het gelijkvloers waaronder de grote aparte bureau, de garage, het gastentoilet en de leefruimtes.
De woonkamer is licht en ruim, met grote ramen die uitkijken op de tuin.

De leefkeuken is volledig uitgerust met moderne apparatuur. Aangrenzend aan de keuken is er een grote eetplaats, die eveneens gerenoveerd werd.

De woning beschikt over vier ruime slaapkamers, perfect voor een groot gezin of voor gasten. Elke slaapkamer is voorzien van grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten. De badkamer is modern en smaakvol ingericht, met een ruime inloopdouche, een ligbad en een dubbele wastafel.

De perceeloppervlakte bedraagt 939 m² en biedt voldoende ruimte om te genieten van de prachtige tuin en het terras.

Kortom, deze prachtige gerenoveerde villa in Izegem biedt een perfecte combinatie van comfort, stijl en ruimte. Met zijn vier slaapkamers, moderne voorzieningen en prachtige tuin is dit de ideale woning voor iedereen die op zoek is naar een luxe en comfortabel thuis.

Neem contact op