Huis te koop

259000€

3 slaapkamers 139 vierkante meters

Immoweb code : 11325272
Immoweb code : 11325272

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
139 vierkante meters bewoonbare ruimte
266 vierkante meters grond

Omschrijving

Volledig gerenoveerde instapklare woning vlakbij centrum Iz…

BEL, BIED EN GENIET: ZATERDAG 4/05/2024 9u-12u

INSTELPRIJS

De perfecte combinatie van comfort en gemak vind u in deze instapklare woning in het hart van Izegem. Gelegen op een ideale locatie, biedt deze woning een uitnodigende sfeer die meteen bij binnenkomst voelbaar is.

De lichte en ruime woonkamer vormt het middelpunt van dit huis, met grote ramen die natuurlijk licht binnenlaten en een gezellige ambiance creëren. De keuken, voorzien van hoogwaardige apparatuur, nodigt uit tot culinaire creativiteit en gezellige diners met familie en vrienden.

Met drie comfortabele slaapkamers en 2 ensuite badkamers is deze woning ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte en functionaliteit. De fraaie tuin (render) biedt een oase van rust en een perfecte plek om te ontspannen na een lange dag.

Wat deze woning echt bijzonder maakt, is het feit dat het volledig instapklaar is. Geen extra's meer met renovaties of opknapwerkzaamhede. U kunt hier meteen uw intrek nemen en genieten van uw nieuwe thuis.

Gelegen in het charmante Izegem, profiteert u van de nabijheid van voorzieningen, scholen en recreatiemogelijkheden. Een omgeving die uitnodigt tot het creëren van mooie herinneringen en het opbouwen van een geweldige buurt.

Mis deze kans niet om deze prachtige, instapklare woning in Izegem te ontdekken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging tijdens onze bezoekdag zaterdag 4/05 van 9u - 12u (op afspraak) en maak van deze woning uw eigen droomhuis!

Troeven
*Inst…

Neem contact op