Huis te koop

3 slaapkamers 187 vierkante meters

Immoweb code : 11010560
Immoweb code : 11010560

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
187 vierkante meters bewoonbare ruimte
180 vierkante meters grond

Omschrijving

Huis met ruime tuin, 3slk en leefruimte en bureau

Charmante Gezinswoning met unieke ligging in het hart van de gemeente Jette Welkom bij deze prachtige gezinswoning, gelegen op een zeer centrale en rustige locatie, op slechts enkele stappen van het bruisende Koningin Astridplein. Deze direct bewoonbare woning biedt niet alleen een uitstekende bereikbaarheid, maar ook een oase van rust in het hart van de stad.
Kenmerken van de Woning:
- Ruime Leefruimte: Bij het betreden van de woning wordt u begroet door een ruime en goed onderhouden leefruimte, ideaal voor gezellig samenzijn met het gezin of het ontvangen van gasten.
- Keuken en veranda: De woning beschikt over een uitgeruste keuken en een aangrenzende veranda. Deze ruimtes bieden niet alleen een aangename kookomgeving, maar ookdirecte toegang tot het terras en de ruime tuin van 83m², waar u kunt genieten van de buitenlucht.
- Drie slaapkamers en twee badkamers: Met drie comfortabele slaapkamers en twee goed uitgeruste badkamers biedt deze woning voldoende ruimte en privacy voor het hele gezin.
- Ruim bureau en een extra leefruimte : Ideaal voor wie vanuit huis werkt, bieden de twee bureauruimtes een rustige en productieve werkomgeving.
- Moderne voorzieningen: De woning is voorzien van dubbele beglazing, en de verwarmingsinstallatie is recent vernieuwd in januari 2023. Daarnaast is de elektriciteit volledig conform aan de geldende normen.
- Mogelijkheid tot aankoop garagebox: Voor het ultieme gemak is er de mogelijkheid om een garagebox aan te kopen,

Neem contact op