Huis te koop

525000€

5 slaapkamers 296 vierkante meters

Immoweb code : 11206732
Immoweb code : 11206732

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
296 vierkante meters bewoonbare ruimte
145 vierkante meters grond

Omschrijving

HAPPY LIFETIME - GELUKKIGE PLAATSING - INVESTEERDERS OPGELE…

GELUKKIG VIAGER - GELUKKIGE PLAATSING - OPMERKING AAN INVESTEERDERS! Bent u op zoek naar een betrouwbare investering, met gemakkelijk beheer en met een goede huurder die zo lang mogelijk wil blijven? Dan is deze investeringsmogelijkheid iets voor u!

Jette - Gaëlle en Sylvain stellen u deze eengezinswoning van ongeveer 300 m2 met een dubbele inpandige garage en een mooie buitenruimte voor.

Gelegen nabij alle voorzieningen (winkels, scholen en openbaar vervoer), biedt deze woning prachtige ruimtes. Op de begane grond is er een zeer grote garage van meer dan 35m², een wasruimte van 25m² met een toilet en een mooie buitenruimte van bijna 65m². De eerste verdieping heeft de leefruimte, die maar liefst 60 m² inneemt, verdeeld tussen de woonkamer, het kantoor, de eetkamer en de keuken. De hal leidt u naar de tweede verdieping met twee grote slaapkamers en een onlangs gerenoveerde doucheruimte, evenals de ouderlijke suite bestaande uit een grote slaapkamer, een kleedkamer en een badkamer. Via de trap komt u op de derde verdieping met twee slaapkamers en een doucheruimte. Tot slot beslaan de kelders de gehele oppervlakte van de begane grond.

Wat betreft de voorzieningen vindt u zonnepanelen, een waterverzachter, dubbele beglazing, een ingerichte keuken en een alarmsysteem.

Bestemmingsplan: Eengezinswoning
EPC: E
Aangeboden huurprijs: € 2000/maand
Brutorendement: 4,1%

Wilt u meer informatie? Wilt u een bezoek plannen? Neem contact op met uw Happy Viager agentschap op +32 499 71 86

Neem contact op