Huis te koop

290000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 11322557
Immoweb code : 11322557

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
110 vierkante meters grond

Omschrijving

Eengezinswoning met tuin

Bent u op zoek naar een woning die u volledig naar eigen smaak kunt renoveren of ombouwen? Dan is deze karaktervolle woning in Jette hoogstwaarschijnlijk precies wat u zoekt. Gelegen op een uitstekende locatie, biedt deze ruime woning met 3 slaapkamers, een bureau en een charmant, rustig gelegen terras en tuin alles wat u nodig heeft.
Bij het betreden van de woning via de inkomhal, bevindt u zich op de ondergrondse tussenverdieping, waar een bureau grenst aan een ruimte die potentieel kan worden omgebouwd tot een volledig ingerichte keuken. Deze ruimte biedt directe toegang tot het terras en de tuin, perfect voor buitenactiviteiten en ontspanning.
Op de eerste verdieping vindt u een grote, lichtrijke leefruimte van 36m², die gemakkelijk kan worden ingedeeld als een gezellige zithoek en aparte eetplaats. De nachthal op deze verdieping leidt naar een ruime slaapkamer en een badkamer met bad en wastafel, waardoor alles wat u nodig heeft binnen handbereik is.
De tweede verdieping is al voorzien van een vaste trap en biedt toegang tot nog eens 2 ruime slaapkamers, waardoor er voldoende ruimte is voor het hele gezin. Tot slot beschikt de woning over een kleine zolderruimte, ideaal voor extra opslag. In de directe nabijheid van de metrostations Belgica en Simonis.
Maak een afspraak om ter plaatse de troeven van deze woning te ontdekken en laat u verrassen door de mogelijkheden die het te bieden heeft. Tel : 02/420 00 28 of [email protected]

Neem contact op