Huis te koop

530000€

4 slaapkamers

Immoweb code : 11404207
Immoweb code : 11404207

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
260 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Huis met zonnige tuin en garage

Stap binnen in deze prachtige woning gelegen in het geliefde Jette! Deze ruime woning is niet alleen goed onderhouden, maar bevindt zich ook op een zeer gewilde locatie. Met een zonnige tuin op het zuiden, een garage en een kelder, biedt deze woning alles wat u nodig heeft voor comfortabel wonen.
Bij het betreden van de woning wordt u begroet door een warme sfeer, met ruime kamers die baden in natuurlijk licht. De indeling is zorgvuldig ontworpen om zowel functionaliteit als esthetiek te bieden, waardoor elke ruimte optimaal benut wordt. Op de begane grond vindt u een aparte hal en keuken, evenals een ruime en lichtrijke woonkamer met directe toegang tot de tuin. Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers en een badkamer. Op de tweede verdieping is er een bureau en extra leefruimte, klaar om naar uw wensen te worden ingevuld.
De zonnige tuin op het zuiden is een oase van rust, of het nu gaat om een kopje koffie in de ochtendzon of een barbecue met vrienden en familie, deze tuin biedt de perfecte setting voor allerlei activiteiten. Met een garage en kelder is er voldoende ruimte voor opslag en het veilig parkeren van voertuigen.
Kortom, deze woning in Jette combineert een uitstekende locatie met ruimte, comfort en functionaliteit. Mis deze kans niet om uw droomhuis te vinden op een van de meest gewilde plekken in de regio. Openbaar vervoer en winkels zijn in de directe nabijheid. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging

Neem contact op