Huis te koop

* 364250€

2 slaapkamers 110 vierkante meters

Immoweb code : 11323647
Immoweb code : 11323647
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
110 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Karaktervolle woning

Op zoek naar jouw perfecte woning met een vleugje extra? Stop met zoeken en ontdek deze parel in Jeuk, een charmante deelgemeente van Gingelom. Gelegen te midden van weidse velden in een schilderachtig dorp, biedt deze woning een idyllische omgeving waar rust en comfort samenkomen. Of je nu verlangt naar ontspannende wandelingen, uitdagende fietsroutes of een dagje uit in bruisende steden, alles ligt binnen handbereik van je nieuwe thuis in De Distillerie.

Deze centraal gelegen woning vormt de perfecte uitvalsbasis naar steden als Luik, Landen, Sint-Truiden en Leuven, en nog veel meer.

Indeling:
Stap binnen in de uitnodigende inkomhal met gastentoilet, ontdek een sfeervolle leefruimte met open keuken en toegang tot een royaal terras van 25m². Via de traphal bereik je een tweede toilet, een goed uitgeruste badkamer en twee ruime slaapkamers van respectievelijk 8m² en 14m². Buiten vind je nog een handige buitenberging en een eigen autostaanplaats voor extra gemak.

Bijkomende troef:
Deze woning komt in aanmerking voor een verlaagd btw-tarief van slechts 6% in plaats van 21% (wanneer je voldoet aan de voorwaarden), wat een aanzienlijke besparing mogelijk maakt!

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie via telefoon op 0472 12 10 16 of per e-mail via [email protected]. Aarzel niet, jouw droomwoning wacht op je!






Renovatieplicht: onbekend

Dit pand maakt deel uit van het project De Distillerie: 6 karaktervolle woningen

Neem contact op