Huis te koop

* 349000€

2 slaapkamers 110 vierkante meters

Immoweb code : 11329236
Immoweb code : 11329236
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
110 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Zoveel meer dan een thuis

Verken Woning 8 in De Distillerie: een voormalige distilleerderij die nieuw leven krijgt ingeblazen met een harmonieuze mix van moderne en historische architectuur. Dit unieke woonproject omvat 16 wooneenheden en belooft een buitengewone gemeenschapservaring.

Woning 8, met een oppervlakte van 110m², bevindt zich aan het binnenplein, die gekenmerkt wordt door een charmante waterpartij. Bij binnenkomst kom je in de inkomhal die leidt naar de lichtrijke leefruimte met een open, volledig uitgeruste keuken en kookeiland, een apart toilet en een handige berging. Via de traphal bereik je de eerste verdieping met twee ruime slaapkamers, een tweede toilet, een badkamer en een extra technische berging. Boven bevindt zich een ruime kruipzolder over de volledige lengte van de woning. Buiten vind je een extra berging en een parkeerplaats.

Het terras, met een royaal oppervlak van 15,50m², biedt een ideale plek om te ontspannen terwijl je geniet van de gezellige sfeer en interactie met medebewoners. Achteraan is er een prachtige parktuin met een idyllisch prieeltje en ruimte voor een gezellig terras, waar je kan genieten van het adembenemende uitzicht over de velden.

De woning is uitgerust met alle moderne comfort, waaronder vloerverwarming via een eigen warmtepomp en zonnepanelen op het dak. Met een E-peil van maximaal 30 geniet de woning van een korting van 50% op het Kadastraal Inkomen gedurende 5 jaar. Bovendien kan deze woning profiteren van het verlaagde bt...
Renovatieplicht: nee

Dit pand maakt deel uit van het project De Distillerie: 6 karaktervolle woningen

Neem contact op