Huis te koop

495000€

4 slaapkamers 202 vierkante meters

Immoweb code : 11344924
Immoweb code : 11344924

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
202 vierkante meters bewoonbare ruimte
554 vierkante meters grond

Omschrijving

Gezinswoning met 4 slaapkamers en grote garage in een rustig

Zeer verzorgde gezinswoning met 4 slaapkamers en grote garage in een kindvriendelijke doodlopende straat te Kalmthout-Achterbroek.
Richtprijs: 495.000 euro
Via de inkomhal bereiken we de riante leefruimte met aansluitend een volledig uitgeruste open keuken (totaal ca. 65m²).
De keuken is uitgerust met een natuurstenen werkblad, microgolfoven, oven, dampkap, kookvuur, vaatwasser en koelkast. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en het schuifraam geeft uit op het ruime overdekte terras.
Ook is er een gastentoilet met handenwasser en een koele berging. De wasplaats/berging en de CV-ruimte maken het gelijkvloers compleet.

Op de 1ste verdieping geeft de nachthal toegang tot 3 slaapkamers (ca. 17 en 2 x 11m²) op een mooie laminaatvloer. Eén slaapkamer is momenteel ingericht als dressing en bureau. We vinden hier verder ook een toilet, de badkamer (met een bad en een dubbel wastafelmeubel) en een tweede badkamer met een douche en een wastafelmeubel.

Op de tweede verdieping is er een riante vierde slaapkamer (24m²) en een zolder (5m²).

Deze prachtige instapklare woning wordt compleet gemaakt door de volledig omheinde onderhoudsvriendelijke tuin met een prachtig uitzicht over de achterliggende weilanden. Als extra troef is er een overdekt terras (ca. 21m²) en een oprit naar de ruime garage (ca.46m²) met automatische poort.
Wie op zoek is naar een instapklare woning is hier aan het juiste adres. Een aanrader! Wees er snel

Neem contact op