Huis te koop

585000€

5 slaapkamers

Immoweb code : 11228095
Immoweb code : 11228095

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
2963 vierkante meters grond

Omschrijving

Energiezuinige ruime gezinswoning met tuin en weide

Deze prachtige gezinswoning op 29,63 are kan je terugvinden in een oase van rust en verre uitzichten op de natuur.

De woning heeft 5 ruime slaapkamers, een badkamer, een ruime gebruiksklare keuken, eetkamer met leefruimte, berging met wasruimte, apart toilet, inkomhal met vestiaire en een zolder.

Met een EPC label B ( 102 kw/per jaar ) en 16 zonnepanelen geniet u van een laag verbruik en kan je je gezellig bijverwarmen aan de openhaard.

In de uitgestrekt tuin vindt je een overdekt terras, berghok en speeltuin. Achter de tuin kan je een weide met ruime stal/schuur en verschillende bergruimtes terugvinden.

Bij het binnenkomen van de woning treft u een ruime inkomhal met trap, wc en vestiaire waarna u terecht komt in een ruime leefruimte met eetplaats,speelruimte en salon. Daarnaast vindt u ook nog een ruime keuken met een aparte berging/wasplaats. Bij het naar boven gaan treft u 3 ruime slaapkamers en een badkamer. In de hal op de 1e verdieping kan u nog een trap nemen naar de 2e verdieping waar zich nog 1 ruime slaapkamer en 1 masterbedroom kan bewonderen. Naast deze grote slaapkamer kan u de deuren openen naar een berging met zolderruimte.

Bij het betreden van de tuin kan u plaatsnemen op een ruim aangelegd terras met overdekt terras waar u gezellig kan vertoeven. Achteraan in de tuin bevindt zich nog een ruime speeltoren met glijbaan en schommels. Ook beschikt het over een ruime stal met weide waar plaats is voor pony's, dwerggeitjes, schapen, alpaca´s,...

Neem contact op