Huis te koop

890000€

6 slaapkamers 210 vierkante meters

Immoweb code : 10954883
Immoweb code : 10954883

Overzicht

6 slaapkamers
1 badkamer
210 vierkante meters bewoonbare ruimte
8400 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante Interbellum Cottage-villa op groot perceel

Stap mee in de geschiedenis van deze zuidelijk georiënteerde en te renoveren cottage-villa uit het interbellum (bouwjaar 1918-1930), die nu te koop staat! Gelegen op fietsafstand van het centrum en station van Heide, biedt dit pand u de mogelijkheid om uw droomhuis te realiseren op een royaal perceel van ongeveer 8400 m2.

De villa, een streekeigen variant van de bekende cottage bouwstijl, barst van de karaktervolle details in zowel het interieur als tuinontwerp. De gebruikte bouwmaterialen zijn van hoge kwaliteit, wat mogelijkheid van hergebruik bij renovatie opent.

De woning beschikt over een gelijkvloerse verdieping, eerste verdieping, zolder en kelder. De grote, centrale trappenhal verbindt de verschillende ruimtes. Op de gelijkvloerse verdieping zijn dit de leefruimte, wintertuin, keuken met berging, wasruimte met toilet en garage. De eerste verdieping herbergt vijf slaapkamers, een badkamer en bureau. De zolderverdieping, die over de hele lengte van de woning loopt en over een raam beschikt, is toegankelijk via een ladder.

De tuin, een verlengstuk van de woning, bestaat uit verschillende wandelpaden die een groot centraal gazon (1200m2) met achterliggend bos (6000m2) omzomen. De woning is aangesloten op riolering en wordt centraal verwarmd met gas. Keuringsverslagen energie, elektriciteit en asbest beschikbaar.

Meer info: http://www.douglaslaan32.be

Neem contact op