Huis te koop

3 slaapkamers 140 vierkante meters

Immoweb code : 11127796
Immoweb code : 11127796

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
140 vierkante meters bewoonbare ruimte
5560 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante woning met heel wat mogelijkheden op perceel van 5

Op een rustige locatie, naast het Militair Domein, bevindt zich deze gezellige woning op een perceel van 5560 m². Dankzij de rustieke elementen waarvan de woning werd voorzien, waan je je hier wel op vakantie. Binnenkomen doen we via de inkom/nachthal, waar we 3 kamers terugvinden alsook de badkamer. De woonkamer met halfopen keuken geniet veel daglicht dankzij de vele raampartijen. De mezzanine biedt een extra leuke vibe aan het geheel en bovendien zorgt deze voor extra nuttige oppervlakte. Deze kan ingedeeld worden als een extra slaapkamer en/of als hobbyruimte. Daarnaast is er ook nog een bergzolder te vinden. Vanuit de woonkamer bereikt u nog een ruime veranda die zich uitstrekt over de hele breedte van de woning.

Uitbreidings/bouwmogelijkheden zijn ruim aanwezig en dienen te voldoen aan de basisnormen van Kapellenbos-Oost. Er mag tot 7,5% van de perceelsoppervlakte bebouwd worden. Er moet daarbij rekening gehouden worden met bebouwing 10 meter van de voorste en zijdelingsperceelsgrens en 20 meter van de achterste perceelsgrens. Dankzij de perceelsbreedte van 66m en diepte van 85m biedt deze (bouw)grond dus heel wat mogelijkheden. Bijgebouwen max. 150 m².

Dankzij de uitstekende locatie, geniet u van alle rust in het groen, doch zijn de belangrijke invalswegen niet ver verwijderd.

Contacteer ons snel voor meer informatie of een bezichtiging ter plaatse via [email protected] of 0468/33 00 00!

Neem contact op