Huis te koop

395000€

3 slaapkamers 178 vierkante meters

Immoweb code : 11288302
Immoweb code : 11288302

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
178 vierkante meters bewoonbare ruimte
397 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare woning met 3 slpks, tuin en achterhuis.

Instapklare woning (178m²) met 3 slaapkamers en zuid-west-georiënteerde tuin (170 m²) met achterhuis in Kapellen.Het pand is gelegen op een centrale baan en is bijgevolg goed bereikbaar met auto, bus en trein. Zo bereik je de snelweg in enkele minuten en voor wie pendelt met de trein bevindt het station zich op wandel-/fietsafstand. Verder is er een ruim aanbod aan winkels en supermarkten in de nabije omgeving.
De woning is volledig gerenoveerd in 2022, waardoor je hier zonder zorgen je intrek kan nemen. Het dak is vernieuwd, de elektriciteit is conform en alle ramen zijn voorzien van dubbele beglazing.
Je komt binnen in de aparte inkomhal met gastentoilet. De woonkamer heeft een mooie oppervlakte van 32 m² en via een afstapje heb j achteraan toegang tot de volledig uitgerust leefkeuken met eethoek (27 m²). Verder is er achteraan op het gelijkvloers nog een berging (4 m²) aanwezig en heb je eveneens toegang tot de overdekte doorgang, die naast de woning loopt. De tuin (170 m²) is zuid-west-georiënteerd en beschikt over een achterhuis, dat een waaier aan mogelijkheden biedt.Op de eerste etage situeren zich de eerst 2 slaapkamers van 11 m² en 15 m² en de badkamer (11 m²), die voorzien is van een ligbad, douchecabine, wc en dubbele lavabo. De bovenverdieping bereik je via een vaste trap en herbergt een derde slaapkamer (19 m²) en ruime overloop.Bruikbare vloeropp178 m² ref.: bruto vloeropp. EPC-certificaat. Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

Neem contact op