Huis te koop

369000€

3 slaapkamers 152 vierkante meters

Immoweb code : 11322961
Immoweb code : 11322961

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
152 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Gerenoveerde woning (152 m²) met 3 slaapkamers en zuid-west-

Gerenoveerde woning (152 m²) met 3 slaapkamers en zuid-west-georiënteerde buitenruimte (150m²) in Kapellen.
Het pand is uiterst gunstig gelegen in het dorpscentrum met tal van winkels, supermarkten, scholen en drank- en eetgelegenheden op wandelafstand. Het openbaar vervoer is goed vertegenwoordigd en met de wagen geniet je van een vlotte verbinding tot de snelweg.
De woning is volledig gerenoveerd en er zijn kosten noch moeite gespaard om het geheel tot in de puntjes af te werken. Alle vernieuwingen resulteren in een uiterst gunstige EPC-score B.
Je betreedt de woonst langs opzij en komt centraal op het gelijkvloers binnen. Als ondergrond ligt er een parket, die naadloos doorloopt. Vooraan situeert zich de lichtrijke woonkamer (40 en achteraan bevindt zich de volledig geïnstalleerde keuken met aangrenzend de eetkamer, goed voor een oppervlakte van zo’n 17 m². Centraal op het gelijkvloers is er nog een wc/berging aanwezig. Op de eerste etage treffen we vooraan een eerste slaapkamer van maar liefst 20 m². De ruime badkamer (14 m²) is voorzien van een ligbad, inloopdouche, handdoekdroger, dubbele lavabo en wc. De bovenverdieping is te bereiken via een vaste trap en herbergt de overige 2 slaapkamers van zo’n 13 m².
Ben je op zoek naar een woning in het centrum waarin je zonder zorgen je intrek kan nemen? Mis deze kans niet! Bewoonbare opp. 152 m² ref.: brut. vloeropp. EPC-certificaat. Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

Neem contact op