Huis te koop

324900€

3 slaapkamers 107 vierkante meters

Immoweb code : 11323767
Immoweb code : 11323767

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
107 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Tot in de puntjes gerenoveerde woning (100 m²) met 3 slaapka

Tot in de puntjes gerenoveerde woning (107 m² volgens EPC) met 3 slaapkamers en zuid-oost-georiënteerde tuin (143 m²) in Kapellen.

Het pand is uiterst centraal gelegen in het dorpscentrum en dit op een boogscheut van het gemeentepark. Dankzij de centrale ligging is het goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. In de nabije omgeving is er een groot aanbod aan scholen te vinden en ook aan winkels en supermarkten is er geen gebrek.

De woning is zonet tot in de puntjes gerenoveerd, waardoor je hier zonder zorgen en zonder grote extra werken je intrek kan nemen.

Je komt binnen in de inkomhal met apart gastentoilet. Rechts bevindt zich de woonkamer (31 m²), die achteraan uitgeeft op de eetkamer met open, volledig uitgeruste keuken (19 m²). Via een schuifdeur heb je toegang tot de zuid-oost-georiënteerde tuin met een oppervlakte van zo’n 143 m².

Via de open trap in de woonkamer bereik je de bovenverdieping. Hier situeren zich de 3 slaapkamers, waarvan de grootste 11 m² groot is en de overige 2 slaapkamers een oppervlakte hebben van 7 m². De badkamer (6 m²) is voorzien van een inloopdouche, wc, handdoekdroger en lavabomeubel.

Tot slot beschikt het pand nog over een kelder. Ben je op zoek naar een instapklare woning in het dorpscentrum? Mis deze kans dan niet! Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

Neem contact op