Huis te koop

385000€

3 slaapkamers 162 vierkante meters

Immoweb code : 11357463
Immoweb code : 11357463

Overzicht

3 slaapkamers
162 vierkante meters bewoonbare ruimte
180 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare bel-etage (162 m²) met 3 slaapkamers en tuin (18

Instapklare bel-etage (162 m²) met 3 slaapkamers en tuin (180 m²) in Kapellen.

De woning behaalt een uitstekende mobiliteitsscore dankzij de nabijheid van het dorpscentrum. Op wandelafstand zijn er meerdere bushaltes gesitueerd en daarbij is ook het station gemakkelijk te voet bereikbaar. Verder geniet je van een vlotte verbinding tot de snelweg.

Het pand is recent gerenoveerd en is goed onderhouden, waardoor je hier zonder zorgen je intrek kan nemen. De elektriciteit is conform, de ramen zijn voorzien van dubbele beglazing en er zijn automatische rolluiken aanwezig.

Je komt binnen in de inkom-/traphal met apart gastentoilet met handenwasser. Links heb je toegang tot de garage (5 m²) en achteraan o p het gelijkvloers is er nog een berging/wasplaats (5 m²) te vinden. De garage geeft uit op de onderhoudsvriendelijke tuin (87 m²) met noord-oost-oriëntatie.

Op de eerste etage situeert zich de lichtrijke woonkamer met halfopen, geïnstalleerde keukenhoek, goed voor een oppervlakte van maar liefst 42 m². De 3 slaapkamers zijn 6 m², 14 m² en 15 m² en bevinden zich op de bovenverdieping. De badkamer (5 m²) is voorzien van een ligbad, douchecabine, lavabomeubel en wc.

Ben je op zoek naar een instapklare woning op een gunstige locatie? Mis deze kans niet! Bewoonbare opp. 162 m² ref.: bruto vloeropp. EPC-certificaat. Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

Neem contact op