Huis te koop

339000€

3 slaapkamers 165 vierkante meters

Immoweb code : 11396059
Immoweb code : 11396059

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
165 vierkante meters bewoonbare ruimte
275 vierkante meters grond

Omschrijving

Gezellige woning in het centrum van Kapellen

Volledig gerenoveerde woning in het hart van Kapellen met een zonnige tuin. Bij binnenkomst in de entreehal betreedt u een ruime woon- en eetkamer van ongeveer 32 m², afgewerkt met een tegelvloer. Deze ruimte sluit naadloos aan op een volledig uitgeruste open keuken van circa 22 m², voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, oven, magnetron, koelkast en vaatwasser. Vanuit de keuken heeft u directe toegang tot de tuin en het aangelegde zonneterras.
De badkamer op de begane grond beschikt over een ruime inloopdouche met regendouche, dubbele wastafel, handdoekradiator en toilet. Daarnaast is er een wasplaats met op maat gemaakte kasten. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers van respectievelijk 24 m² en 10 m², beide voorzien van een laminaatvloer. De zolderverdieping biedt nog eens twee slaapkamers van 7 m² en 6 m², eveneens met laminaatvloer.
De woning is professioneel gerenoveerd en beschikt over dubbele beglazing, een recente gas cv-installatie en een vernieuwd en geïsoleerd dak. De aangelegde tuin heeft een tuinberging en een vijver. Een extra voordeel van deze woning is de zij-ingang.

Neem contact op