Huis te koop

*

3 slaapkamers 161 vierkante meters

Immoweb code : 11369407
Immoweb code : 11369407
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
161 vierkante meters bewoonbare ruimte
507 vierkante meters grond

Omschrijving

Luxe nieuwbouwwoning in Kaster (Anzegem)

Ontdek de unieke combinatie van moderne architectuur en luxueuze afwerking in deze schitterende nieuwbouwwoning gelegen in het pittoreske Kaster, Anzegem. Met vlotte verbindingen naar Kluisbergen, Oudenaarde, Anzegem en Waregem, is het gemakkelijk om het beste van beide werelden te ervaren - landelijk wonen met de nabijheid van stedelijke voorzieningen. 
Kenmerken van de nieuwbouwwoning

Gelijkvloers
In de ruime inkomhal bevindt een handig gastentoilet, met daarachter een praktische berging voor extra opslagruimte. Binnenin wacht een warme en uitnodigende woonkamer op jou, samen met een open keuken & vloer die je nog volledig naar jouw eigen smaak kunt personaliseren, met een adembenemend landelijk uitzicht aan de achterkant, perfect voor gezellige momenten met familie en vrienden. 

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevindt zich een badkamer met zowel een dubbel lavabomeubel, een douche als een bad, een dressingruimte, de master bedroom en twee kinderkamers, allemaal met het gemak van een apart toilet op de overloop.

Buitenruimte
Buiten kan je genieten van de rust en sereniteit van de zuidgerichte tuin met een afgesloten terras, ideaal om te ontspannen en tot rust te komen. 

Duurzaamheid & gemak
Dit prachtige huis voldoet aan de hoogste duurzaamheids- en energiezuinigheidsnormen (BEN-normen & E27), met lucht-water warmtepompen, vloerverwarming beneden én boven en isolatie die aan de meest recente standaarden voldoen. Ook beschikt de woning ...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op