Huis te koop

349000€

3 slaapkamers 308 vierkante meters

Immoweb code : 11337014
Immoweb code : 11337014

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
308 vierkante meters bewoonbare ruimte
698 vierkante meters grond

Omschrijving

Op te frissen vrijstaande woning met 3 slaapkamers

Op te frissen vrijstaande woning met 3 slaapkamers in bosrijke omgeving nabij Kasterlee centrum.
We betreden deze woning via een centrale inkomhal die toegang biedt tot de leefruimte. De leefruimte geniet van een mooie lichtinval dankzij de glaspartijen aan de voorkant van de woning.
Aanpalend de leefruimte bevindt zich de keuken. De keuken is voorzien van een oven, koelkast en elektrisch fornuis, en geniet van veel opbergruimte. Bijkomend geniet de woning van een gezellige veranda.
Via de nachthal bereiken we twee ruime slaapkamers, alsook de badkamer. De badkamer werd voorzien van een wastafel en een douche-in-bad.
Via een vaste trap bereiken we de eerste verdieping. Hier vinden we een derde slaapkamer, alsook een ruime zolder. Deze kan nog worden ingericht voor bijkomende slaapkamers.
De woning is volledig onderkeldert met inpandige garage met elektrische poort. U rijdt rustig de kelder in en hebt directe toegang tot deze werkruimtes. Extra stroomvoorziening op 380Volt.
Buiten geniet de woning van een omheinde tuin.
De woning is momenteel verhuurd. Het huurcontract werd reeds opgezegd.
Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting.
*Vermelde oppervlakten/afmetingen zijn indicatief Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op