Huis te koop

719000€

4 slaapkamers 254 vierkante meters

Immoweb code : 11412250
Immoweb code : 11412250

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
254 vierkante meters bewoonbare ruimte
988 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Instapklare villa in rustige woonwijk

Meer info via [email protected] of via 016199344

Deze unieke villa is gelegen op een toplocatie, in een rustige woonwijk met landelijk karakter. Eens binnen in deze moderne villa, weet je niet waar eerst te kijken. Licht en ruimtegevoel is wat overheerst in deze villa, dit mede door de zeer praktische indeling. De woonst werd doorheen de jaren enorm goed onderhouden en vernieuwd, steeds met enorm kwalitatieve en duurzame materialen.

We betreden de woning via een ruime inkomhal met vestiaire en gastentoilet. De hal geeft toegang tot de ruime woonruimte met open bureau. Hier stroomt het zonlicht volop binnen door de volledige glaswand met uitzicht op de tuin. Aan de tuinzijde ligt de volledig uitgeruste keuken met naastliggende ontbijthoek/speelruimte voor de kinderen. De keuken staat verder in verbinding met de ruime garage en berging.

Op de verdieping vinden we de hoofdslaapkamer met dressing en badkamer. Verder zijn er 3 slaapkamers, een apart toilet en badkamer met douche en toilet.

De mooi aangelegde tuin sluit aan aan een achterliggend agrarisch gebied. Tot slot beschikt de woning over een kruipkelder onder de gehele woning.

Maak snel uw afspraak via [email protected] of 016199344

Neem contact op