Huis te koop

345000€

3 slaapkamers 204 vierkante meters

Immoweb code : 11022965
Immoweb code : 11022965

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
204 vierkante meters bewoonbare ruimte
372 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime rijwoning met 2 garages

Deze ruime rijwoning is uiterst centraal gelegen, op wandelafstand van het provinciaal domein, op fietsafstand van het station, op een zucht van het historisch centrum van Leuven en vlakbij alle belangrijke verbindingswegen en het openbaar vervoer.
Deze brede woning met een grondoppervlakte van 372 m² en met een bruikbare vloeroppervlakte van 204 m² heeft een gevelbreedte van maar liefst 9 m. Het perfect gelegen eigendom omvat op het gelijkvloers een riante living van zo’n 52m², een keuken, een badkamer en een wasruimte waar zich eveneens de toegang tot de kelder bevindt. De eerste verdieping beschikt over een nachthal en 3 volwaardige slaapkamers. Verder beschikt deze woning nog over een riante zolderruimte met overvloed aan potentieel. Bovendien bevindt er zich achteraan de woning nog een gezellige, perfect georiënteerde tuin, waar zich ook de 2 garages bevinden.
Mits een aantal verbouwingswerken uit te voeren kan dit huis eenvoudig veranderd worden in een gezellige, hedendaagse thuis!
Tevens is deze woning uitermate geschikt voor starters of voor vastgoedinvesteerders.
Kortom, deze brede rijwoning met veel potentieel, vlakbij het Provinciaal domein en op een zucht van het historisch centrum van Leuven is zeker een bezoek waard. Voor snelle beslissers.

Neem contact op