Huis te koop

480000€

3 slaapkamers 182 vierkante meters

Immoweb code : 11389772
Immoweb code : 11389772

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
182 vierkante meters bewoonbare ruimte
190 vierkante meters grond

Omschrijving

KESSEL-LO (handels-) woning op top locatie

Immo3000 heeft een uitstekend gelegen (handels-) woning met veel mogelijkheden te koop op TOP locatie in Kessel-Lo. Het pand is vandaag vooraan ingericht als kapperszaak maar biedt de optie voor de implementatie voor uw vrij beroep of handelsactiviteit. 3 ruime slaapkamers, een charmante tuin en slechts een steenworp verwijderd van het station van Leuven.

Deze woning omvat een veelzijdige ruimte van 25m², een gezellige leefruimte met een open keuken en een lichtrijke veranda die uitkomt op het terras. De ruime badkamer bevindt zich op het tussenverdiep. Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers, terwijl de tweede verdieping een derde, eveneens ruime slaapkamer en een zolder biedt die eenvoudig kan worden omgetoverd tot een extra kamer. De woning beschikt ook over een grote kelder op volledige hoogte.

De onderhoudsvriendelijke tuin is voorzien van een gezellig terras en een handige tuinberging.

De ligging van deze woning is uitstekend, aan de rand van Leuven en op korte afstand van het station, het Belle-Vue park, fietssnelweg F24 Leuven-Tienen, verschillende scholen, winkels, bakkers, openbare (sport) faciliteiten, you name it.

Benieuwd? Bel 016/603000 voor uw afspraak.

Neem contact op