Huis te koop

279000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 11173329
Immoweb code : 11173329

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
340 vierkante meters grond

Omschrijving

Halfopen bebouwing met leuke tuin

Deze gezellige halfopen bebouwing situeert zich op een toplocatie in een rustige doodlopende straat, vlakbij het centrum van Kieldrecht. Alle faciliteiten liggen hier op wandel- en fietsafstand.

Je ontdekt deze eigendom via de oprit en aangelegde voortuin. Via de inkomhal betreed je de lichtrijke leefruimte voorzien van een authentieke schouwmantel. Deze ruimte geeft toegang tot de keuken en zonnige ontbijthoek met zicht op de tuin.
Verder is er op het gelijkvloers nog een apart toilet én de trap naar de kelder.

Op de eerste verdieping vind je de nachthal met drie ruime slaapkamers én de badkamer, voorzien van een lavabo, ligbad en toilet. De zolder is te bereiken via een zolderluik. Mits het plaatsen van een vaste trap, kan hier nog een extra slaapkamer gecreëerd worden.

In de idyllische tuin kom je helemaal tot rust. Hier kan je de hele dag door in alle privacy vertoeven en genieten van de zon. Bovendien heb je van hieruit een mooi zicht op de kerktoren van Kieldrecht.
Verder beschikt deze eigendom over een lange oprit met plaats voor meerdere wagens, een aparte garage met voldoende opbergruimte en een groot tuinhuis.

De woning is gelegen vlakbij het natuurgebied De Grote Geule, nabij tal van invalswegen en de oprit van de E34 (Antwerpen-Gent).

Ideaal voor wie van rust en groen houdt, maar toch vlakbij het centrum wil wonen.

Plan snel jouw bezoek in om deze toffe woning te bekijken!

Neem contact op