Huis te koop

690000€

3 slaapkamers 155 vierkante meters

Immoweb code : 11231362
Immoweb code : 11231362

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
155 vierkante meters bewoonbare ruimte
148 vierkante meters grond

Omschrijving

Energiezuinige gezinswoning met 3 slaapkamers en zonovergot…

In Knokke-Heist treffen we deze ruime gezinswoning aan gelegen in een rustige en charmante woonwijk. De woning verwelkomt haar bezoekers via de inkomhal met gastentoilet. Vervolgens betreden we de lichtrijke leefruimte met aanpalende eetplaats. Verder omvat het gelijkvloers de volledig ingerichte keuken met gaskookfornuis en een inpandige garage met automatische sectionaalpoort. Het eerste verdiep omvat de nachthal, 3 ruime en volwaardige slaapkamers en een badkamer met ligbad en douchecabine. Tot slot is er ook nog een zolder aanwezig.

Een grote troef van deze woning is de prachtige veranda van Decoranda (2018). De veranda beschikt over grote raampartijen, een warmtelamp en een verstelbaar plafond waardoor het er altijd heerlijk vertoeven is. De tuin is tevens zuidgeoriënteerd en is dus de volledige dag zonovergoten.

De woning kent ook een zeer gunstige EPC-score en is vrijgesteld van de renovatieverplichting. Dit komt mede door de aanwezigheid van zonnepanelen. De woning wordt verwarmd op basis van centrale verwarming op aardgas.

Was u graag meer te weten gekomen over deze woning? Twijfel niet en contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of voor het inplannen van een bezoek.

Troeven
*Zonovergoten tuin met prachtige veranda
*3 volwaardige/ruime slaapkamers
*Gunstige EPC-score en zonnepanelen
*Inpandige garage


1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied
2) Beschermd erfgoed: neen
3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing
4) Keuringsattest elektri…

Neem contact op