Huis te koop

480000€

3 slaapkamers 165 vierkante meters

Immoweb code : 11323960
Immoweb code : 11323960

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
165 vierkante meters bewoonbare ruimte
92 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 20/07/2024

Omschrijving

Instapklare woning met 3 slaapkamers in Koekelberg

Ruime instapklare woning: geniet van een lichtrijke leefruimte met open keuken (met wijnfrigo met 2 klimaatzones) en aansluitend terras, 3 slaapkamers, een ruime dressing met grote maatkasten, een moderne badkamer met inloopregendouche, bad en toilet, nog een apart toilet, en een afgewerkte kelder en zolder (via semi-vaste trap). Een slaapkamer dient nu als logeerkamer en thuiskantoor. Deze slaapkamer beschikt over een internetverbinding met kabel (glasvezelaansluiting aanwezig). Zeer grote garagehal te huren bij de buren aan de prijs van een autostaanplaats (niet inbegrepen in de vraagprijs). Het terras zou uitgebreid kunnen worden tot een tuin van ongeveer 40m² mits aankoop van een stuk grond van de buren.

Moderne voorzieningen: uitgerust met een recente HR gasketel (2021), waterontharder, PV-zonnepanelen, slimme thermostaat, en een professioneel alarmsysteem.

Uitstekende locatie: gelegen in Koekelberg op 5 minuten van het groene Elisabeth Park, dichtbij openbaar vervoer (trein, metro, tram en bus), vlotte bereikbaarheid van uitvalswegen (E40 en R0), Nederlandstalige kinderopvang en onderwijs, en recreatievoorzieningen.

Extra comfort: ingebouwde home cinema in de woonkamer, ingebouwde speakers in de keuken en de badkamer, deurbel met camera (met videofoon), dakramen met rolluiken.

Wenst u een bezoek? Contacteer ons op [email protected]

Neem contact op