Huis te koop

409000€

4 slaapkamers 176 vierkante meters

Immoweb code : 11286572
Immoweb code : 11286572

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
176 vierkante meters bewoonbare ruimte
478 vierkante meters grond

Omschrijving

Rustig gelegen luxueuze gezinswoning

Deze ruime en strakke nieuwbouw woning die gebouwd werd in 2020 is gelegen in een zeer rustige omgeving te 3582 Beringen, Wipstraat nummer 13 en heeft een totale oppervlakte van 4a 78ca. Centrale ligging, vlakbij de BE-MINE boulevard, nabijgelegen Beringen Centrum en uitvalswegen richting Hasselt, Genk, Brussel en Antwerpen. De woning is professioneel afgewerkt, voorzien van hoogwaardige afwerkingsmaterialen en alle installaties conform de normen!

Binnenkomen doe we in de inkomhal die voorzien is van inbouwkasten en een gastentoilet. Via de inkomhal bereiken we de zeer ruime eet- en leefruimte. De keuken en leefruimte vormen een mooi geheel en genieten van veel lichtinval. Deze ruimtes werden afgewerkt met aangename parketvloer en ook hier werd een inbouwkast voorzien en een bio-ethanol haard die zorgt voor extra gezelligheid. De keuken is volledig uitgerust met een inductie kookvuur, dampkap, spoelbak, oven, vaatwasser en koelkast. Het keukeneiland beschikt over voldoende kastruimte en wordt aangevuld met een handige eettafel. Via het schuifraam in de keuken heeft u toegang tot het terras en de zuidelijk georiënteerde tuin. Hier kan je met het hele gezin ontspannen en genieten. Verder bevindt zich op het gelijkvloers de ruime was- en bergplaats die eveneens voorzien is van een achterdeur.

De trap, bekleed met Carrera marmer, in de leefruimte leidt ons naar de nachthal. Op het verdiep treffen we een apart toilet en 3 slaapkamers waarvan 1 met extr...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op