Huis te koop

3 slaapkamers 160 vierkante meters

Immoweb code : 7391876
Immoweb code : 7391876

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
160 vierkante meters bewoonbare ruimte
1116 vierkante meters grond

Omschrijving

Open bebouwing met schitterende veranda en drie slaapkamers

Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de Pannenhoefstraat staat een knappe open bebouwing te koop. Deze gelijkvloerse woning werd gebouwd in 1988 en werd recent gerenoveerd. De woning heeft drie slaapkamers, een prachtige veranda en een landelijke ligging. Bovendien heeft de woning een carport voor twee wagens.

Je komt binnen in de centrale hal. Rechts van de woning vind je de leefruimte. De woonkamer heeft mooie, grote ramen voor een prachtige lichtinval. De salon loopt over in een schitterende veranda. De huidige eigenaren hebben in 2015 deze ruimte bijgebouwd. De veranda is ruim en zorgt voor een prettig binnen-buitengevoel. Via twee grote schuiframen inclusief hor loop je in de gezellige tuin. De veranda wordt zeker en vast jouw favoriete plekje van het hele huis! Het is dé ruimte waar je optimaal geniet van de ochtendzon, bovendien hangt er in deze ruimte een aircosysteem moest de zon wat overdrijven. Van de veranda loop je in de keuken. Deze is voorzien van nieuwe apparatuur. De vloer van de hal en deze drie ruimtes is ook in 2015 onder handen genomen. Je vindt hier een modern en onderhoudsvriendelijk steentapijt.

Terug in de centrale hal vind je een bureaukamer, speelkamer of vierde slaapkamer. Daarna volgen de drie slaapkamers van respectievelijk 11 m2, 11 m2 en 13,6 m2. De badkamer mag opgefrist worden, maar is ruim genoeg met een douche, ligbad, toilet en lavabomeubel. Bovendien vind je in de hal een tweede gastentoilet. Achterin de hal vind

Neem contact op