Huis te koop

2 slaapkamers 66 vierkante meters

Immoweb code : 7724257
Immoweb code : 7724257

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
66 vierkante meters bewoonbare ruimte
414 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare benedenwoning met twee slaapkamers en zuidelijk

Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving : 7% op de gezinswoning en minstens 5600 euro extra korting. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! -In Koersel in de Schrikheidestraat 18 vind je een halfopen woning terug. De benedenverdieping, die werd ingericht als een volwaardige woonst met twee slaapkamers, staat momenteel te koop. De woonst werd netjes onderhouden en beschikt over een fijn zuidelijk tuintje met terras.

Links van de woonst vind je een oprit met achteraan een losstaande garage. Eentje voor jou en een voor de bewoners van de bovenwoning. Aan de achterkant loop je binnen in de keuken. Deze is modern en fris ingericht en volledig geïnstalleerd. Naast de keuken vind je de badkamer terug met ligbad, lavabo, toileten de aansluitingen voor de wasmachine. De living van de woonst is 21 m2 groot. Verder vind je hier twee slaapkamers van 13,88 m2 en 9,76 m2 groot. Deze kleinste kamer is momenteel ingericht als dressing met ingebouwde kasten. De tuin achter de woning is volledig van jou! Ze is zuidelijk georiënteerd en heeft een fijne oppervlakte van 71 m2. Bovendien vind je in de tuin nog een carport en een opbergruimte.

Je vindt deze woning vlakbij het centrum van Koersel, zo woon je dichtbij de winkels en andere nutsvoorzieningen.

Deze woning biedt een fijne thuis met gunstige ligging. Laat deze plek je charmeren: aarzel niet, kom zeker eens langs en stel je vragen. Wij helpen je maar al te graag verder om jouw droom te realiseren! B

Neem contact op