Huis te koop

395000€

2 slaapkamers 80 vierkante meters

Immoweb code : 10781605
Immoweb code : 10781605

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
80 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Moderne strakke woning (2020) met 2 slaapkamers in vakantied

Deze prachtige woning is gelegen tussen het charmante Koksijde en Oostduinkerke en biedt een unieke kans om in alle comfort te genieten van het leven aan de Belgische kust. Deze strakke moderne woning werd gebouwd in 2020 en is voorzien van alle comfort.

Met een bewoonbare oppervlakte van 80 vierkante meter biedt deze woning voldoende ruimte voor een gezin of een stel dat op zoek is naar een gezellige en knusse woonomgeving. De woning is slim ontworpen en maakt optimaal gebruik van de beschikbare ruimte, waardoor elke vierkante meter functioneel en praktisch is ingericht.

Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd in een lichtrijke en ruime woonkamer, die een perfecte plek biedt om tot rust te komen na een lange dag. Vanuit dewoonkamer heeft u directe toegang tot uw privéterras en tuinberging. Deze ruimte wordt nog eens extra verruimd door open keuken die volledig uitgerust is met moderne apparatuur en biedt voldoende ruimte om heerlijke maaltijden te bereiden. Of u nu een ervaren kok bent of gewoon van koken houdt, deze keuken zal zeker aan al uw behoeften voldoen.

Op verdiep beschikt deze woning over twee ruime slaapkamers. De badkamer is elegant en modern, met een ruime inloopdouche en een wastafel met opbergruimte en toilet.

De woning beschikt over een eigen parkeerplaats, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vinden van een plekje voor uw auto.

De ligging van deze woning is ideaal, met de zee en het strand op fietsa

Neem contact op