Huis te koop

365000€

3 slaapkamers 168 vierkante meters

Immoweb code : 11352447
Immoweb code : 11352447

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
168 vierkante meters bewoonbare ruimte
1225 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Gezinswoning op ware A-locatie te Koningshooikt

Verrassend ruime gezinswoning op 1225 m², uiterst gunstig gelegen in een doodlopende straat doch pal in het landelijke dorpscentrum van Koningshooikt.

Deze soliede open bebouwing werd met de beste materialen opgebouwd en steeds met de grootste zorg onderhouden. De lichtrijke woonkamer met aansluitend eetplaats en keuken bieden heel wat oppervlakte om een moderne en warme thuis in te richten. De veranda en ruime berging achteraan bieden tevens heel wat potentieel. De nachthal op de eerste verdieping geeft toegang tot 3 mooie slaapkamers. De zolderverdieping, bereikbaar via vaste trap, biedt mogelijkheid tot extra kamers. Achteraan de woning is het absoluut heerlijk vertoeven in de zonnige, noordoost georiënteerde tuin. Voldoende parkeergelegenheid is gegarandeerd dankzij een ruime oprit en garage.

Als extra troef kent de woning een uiterst gunstige ligging, gelegen in een rustige, kindvriendelijke en doodlopende straat op wandelafstand van het landelijke dorpscentrum met scholen en winkels. Een vlotte bereikbaarheid is gegarandeerd dankzij de centrale ligging tussen Brussel en Antwerpen, Mechelen en Leuven.

Kom de troeven van dit prachtige pand ter plaatse ontdekken en maak een afspraak: 015/755 444 of [email protected]
Renovatieplicht EPC: binnen 5 jaar na aankoop = verplichte renovatie tot label D of beter.

Neem contact op