Huis te koop

417000€

4 slaapkamers 157 vierkante meters

Immoweb code : 10890234
Immoweb code : 10890234

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
157 vierkante meters bewoonbare ruimte
270 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime gezinswoning op een uitzonderlijke locatie te Waarloos

VERKOCHT !!!
de Huisleverancier…. levert meer dan je verwacht !

Je woonst VERKOPEN of VERHUREN ?
Nood aan een Personal Assistant die je helpt met ZOEKEN om aan te KOPEN ?

Maak nu afspraak voor een gesprek via [email protected] of 0489/069.000… vermeldt de code BV4-K en krijg een leuk kennismakingsgeschenk*!

*voorwaarden : contacteer ons kantoor.


Deze prachtig onderhouden woning bevindt zich in een doodlopende straat, omringd door een rustige, gezinsvriendelijke buurt. Tegelijkertijd is het slechts een steenworp verwijderd van het centrum, waardoor je het beste van beide werelden ervaart.

Bij aankomst in de inkomhal, is er een handige plek om onze jassen op te bergen voordat we de ruime L-vormige leefruimte betreden. Deze gezellige leefruimte grenst aan de volledig uitgeruste keuken die in 2013 is vernieuwd. Vanuit hier heb je directe toegang tot de verwarmde veranda, met uitzicht op een fraai aangelegde, onderhoudsvriendelijke tuin.

Op de eerste verdieping bevindt zich de badkamer en drie ruime slaapkamers, waarvan er één rechtstreeks toegang biedt tot de grootste slaapkamer op de tweede verdieping, die een indrukwekkende 32 vierkante meter groot is. Ten slotte, voor jouw gemak, beschikt het huis over een inpandige garage en een carport.

Als je op zoek bent naar een gezellige gezinswoning in een gastvrije buurt, dan is dit de perfecte plek om je eigen verhaal te schrijven. Kom langs en ervaar de huiselijke charme zelf.


Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op