Huis te koop

339000€

2 slaapkamers 130 vierkante meters

Immoweb code : 11323128
Immoweb code : 11323128

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
130 vierkante meters bewoonbare ruimte
306 vierkante meters grond

Omschrijving

Gerenoveerde woning (2022) met garage en tuin

Ontdek deze instapklare woning (EPC B) op een unieke locatie te Kontich Kazerne, met winkel, scholen, bakker, openbaar vervoer en natuurgebieden op wandelafstand.

Via de trap bereiken we de eerste verdieping en lopen we het apart toilet voorbij. We betreden de woonkamer met open keuken, waar een groot raam voor veel licht zorgt. De keuken is onder meer uitgerust met een combi-oven, vaatwasser en inductievuur. Verder vinden we op deze verdieping nog een douchekamer met regendouche en lavabomeubel.

Op de tweede verdieping bevinden zich 2 grote slaapkamers (13m2 en 14m2) met extra bergruimte, waarvan de voorste momenteel in gebruik is als bureau. Via een luik is er toegang tot de bergzolder.

Het gelijkvloers bestaat uit een grote garage met ruimte voor 1 wagen en fietsen. Bovendien is hier ook nog een afgesloten berging voorzien (3m2). Achteraan bevindt zich de oorspronkelijke badkamer met bad, lavabo en toilet. Deze ruimte doet momenteel dienst als wasruimte maar is nog functioneel. Achteraan mag de woning nog 6m uitgebreid worden, ideaal voor bijvoorbeeld een praktijkruimte of extra kamer.

De garage geeft uit op het terras (20m2) met toegang tot de prachtige achterin gelegen tuin van 184m2. Hier geniet je op elk moment van de dag van zon, rust en privacy. Tot slot vind je hier nog een praktische tuinberging (15m2).

-Elektriciteit conform
-Asbestveilig
-EPC B

Benieuwd om deze woning te ontdekken? Maak dan snel een afspraak via [email protected]

GEEN IMMO

Neem contact op