Huis te koop

895000€

4 slaapkamers 199 vierkante meters

Immoweb code : 11323294
Immoweb code : 11323294

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
199 vierkante meters bewoonbare ruimte
1564 vierkante meters grond

Omschrijving

Vrijstaande woning in oase van groen

Deze woning werd in 1986 door de huidige eigenaars gebouwd en in 2014 gerenoveerd. Zeer rustig gelegen in een villawijk met weidse zichten op velden. Ruime, zuidgeoriënteerde tuin met zwembad (10m x 5m). Hier is het echt aangenaam vertoeven tussen de meerdere fruitbomen. De eigenaars hebben veel geïnvesteerd in energiezuinigheid (zonnepanelen, zonneboiler, isolatie, etc.) wat zich vertaalt in een uitstekende EPC van 110 kWh, die op een haar na voldoet van de normen van 2050 (lijst van alle technische informatie te verkrijgen). De woning beschikt over 4 slaapkamers en 1 badkamer, 1 mooie bureauruimte en een oprit met garage. Bijkomende voordelen zijn hier een conforme EK en asbestveilig certificaat. Deze woning is zeker het bezoeken waard!

Indeling gelijkvloers: Inkomhal met ingebouwde kasten en gastentoilet; open leefruimte/eetkamer in L vorm met open haard met aanpalende veranda; bureauruimte met lavabo; hoogwaardige keuken met keukeneiland met ingebouwde Miele toestellen; garage op PU vloer.

1ste verdieping: 4 slaapkamers (waarvan één wordt gebruikt als wasruimte) met ingebouwde kasten; badkamer met ligbad, toilet, inloopdouche, ingebouwde kasten en wastafel.

Verder beschikt de woning nog over een mooie bergzolder, kelder, ruim tuinhuis en nog veel meer!

Neem contact op