Huis te koop

459000€

4 slaapkamers 216 vierkante meters

Immoweb code : 11337071
Immoweb code : 11337071

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
216 vierkante meters bewoonbare ruimte
257 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtig woning (216m²) met vier slaapkamers op toplocatie!

Prachtig woning (216m²) met vier slaapkamers, bureau, aangelegde tuin en 2 garages op rustige locatie in Kontich!

Ligging: Gelegen op toplocatie te Kontich, centraal maar rustig nabij scholen, winkels, openbaar vervoer, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.

Indeling: Inkomhal, woonkamer, keuken, toilet, Waskamer, badkamer, 4 slaapkamers, bureau, tuin, 2 garages, kelder.

Beschrijving: Welkom in deze prachtige woning, via de ruime inkomhal komen we in de lichtrijke woonkamer. Hierachter is de volledig geïnstalleerde keuken gelegen met zicht op de gezellige tuin. Achteraan bevindt zich een aparte toilet en wasruimte met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Via de trap komen we op het eerste verdiep, waar zich 2 ruime slaapkamers bevinden en de ruime badkamer voorzien van alle comfort. Via de nachthal begeeft u zich naar de 2de verdieping waar er 2 ruime slaapkamers bevinden . De prachtige tuin met vijver is te bereiken via de keuken, deze is voorzien van een tuinhuis en geeft doorgang tot de dubbele garage met sectionale poorten. Dankzij de avondzon (W-oriëntatie) is het er heerlijk vertoeven tot in de latere uren.

Bijzonderheden:
- toplocatie in Kontich
- woning steeds prima onderhouden
- aangename ruime West-tuin
- dubbele garages

EPC: 321 kWh/m²jaar
Vg, Wg, Gvkr, Gvv, Gmo Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw

Neem contact op