Huis te koop

315000€

3 slaapkamers 129 vierkante meters

Immoweb code : 11345665
Immoweb code : 11345665

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
129 vierkante meters bewoonbare ruimte
Virtueel bezoek

Omschrijving

Woning met 2 woonentiteiten op centrale locatie te Kontich

Heeft deze woonst uw interesse gewekt? Neem contact op via [email protected] of plan uw afspraak in via de digitale agenda.

Deze woning dateert van 1934 en is gelegen op een centrale locatie nabij scholen, winkels, openbaar vervoer en heeft een goede verbinding naar de toegangswegen. Het gebouw werd officieel opgesplitst in 2 woonentiteiten, waardoor het vele mogelijkheden biedt. U kan de woning opnieuw herindelen als ééngezinswoning, of kan de woning in zijn huidige indeling bewonen of verhuren.

De eerste woonentiteit bevindt zich op de eerste verdieping van het gebouw. Met een aparte inkom, kan u deze studio van 42m2 betreden. Deze werd ingedeeld in een badkamer met aansluitend de keuken en ruime slaapkamer.

De tweede woonentiteit bevindt zich op het gelijkvloers en de eerste verdieping met een oppervlakte van 87m2. Via de inkomhal kan je doorgang krijgen tot de living, met aansluitend de keuken en badkamer. Daarnaast kan je een eerste slaapkamer vinden op het gelijkvloers en een tweede slaapkamer op de eerste verdieping. In deze woonst is ook een kelder aanwezig.

BIJZONDERHEDEN:

     
  • Elektriciteit conform
  •  
  • Woning met twee woonentiteiten
  •  

Neem contact op