Huis te koop

530000€

4 slaapkamers 191 vierkante meters

Immoweb code : 11347080
Immoweb code : 11347080

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
191 vierkante meters bewoonbare ruimte
250 vierkante meters grond

Omschrijving

WAUW ! Gemoderniseerde charmewoning met 4 slpks en garag...

Verkoopsconcept BEZOEK- en BIEDMOMENT (lees verder voor meer uitleg)

Soms heb je geluk en komt een woning zoals dit op je pad… grijp deze kans en kom kijken !

De gemoderniseerde ruime charme-woonst ligt in een rustige enkelrichtingstraat pal in het centrum van Kontich. Alles op wandelafstand, maar ook meteen weg met de auto naar Antwerpen, Mechelen, Gent of Brussel…. wat wil je meer ?

We ontvangen jou in de inkomhal met open vestiaire & gastentoilet en leiden je verder naar de ruime leefruimte op prachtige natuurleisteen…
Ik verzeker je, zelfs bij een glimp zonlicht krijg je een gelukzalig gevoel over je heen en verschijnt spontaan een brede glimlach op je gezicht…. dit zoek je in een woning, dit is thuiskomen !

Deze combinatie van de behouden charme van de woonst met de moderne goed-doordachte architectuur kom je niet elke dag tegen.

We wandelen verder naar achter waar de leefruimte naadloos overgaat in het terras met tuin dankzij het plafondhoge buitenschrijnwerk in natuurlijk hout. Naast de leefruimte ligt de keuken, die verwacht nog input van jouw creatieve geest. Verder door komen we aan de garage met toegang tot de kelder.

Laten we echter de trap nemen in de leefruimte naar de eerste verdieping, hier valt je wederom de luchtige architectuur op. We passeren de ruimte boven de garage die momenteel als bergruimte werd ingericht.

Op de eerste verdieping liggen reeds twee mooie slaapkamers en de badkamer met ligbad en aparte douche. De...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op