Huis te koop

147000€

3 slaapkamers 123 vierkante meters

Immoweb code : 11144793
Immoweb code : 11144793

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
123 vierkante meters bewoonbare ruimte
580 vierkante meters grond

Omschrijving

Te koop in Kooigem!

Welkom in de Doornikserijksweg 403 te Kooigem. Deze woning biedt twee mogelijke paden: een sloop met heropbouw of een volledige renovatie. De landelijke ligging langs een invalsweg naar Kortrijk maakt de locatie zeker een troef.

Op het gelijkvloers vind je een ruime keuken, eetruimte en leefruimte. Aan plaats geen tekort. Verder is er een badkamer en een grote garage met extra berging. De tuin herbergt momenteel twee bijgebouwen die dienen als opslagruimte. In de oostelijke tuin kun je genieten van weidse uitzichten.
Op de eerste verdieping bevinden zich maar liefst drie ruime slaapkamers. Via de vaste trap bereik je uiteindelijk de zolder.

Er is momenteel een vergunning verleend voor de bouw van een nieuwe woning. Zie afbeelding van de plannen bij foto's. Vraag hier gerust info over!

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem dan vrijblijvend contact op met [email protected] of bel naar het nummer 0479 40 24 04!

Neem contact op