Huis te koop

585000€

3 slaapkamers 260 vierkante meters

Immoweb code : 11405150
Immoweb code : 11405150

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
260 vierkante meters bewoonbare ruimte
500 vierkante meters grond

Omschrijving

huis

*** OPTIE: compromis in opmaak *** KORBEEK-LO: Welkom in deze prachtig gerenoveerde woning met 3 slaapkamers, die ideaal gelegen is in een rustige buurt.

De locatie van de woning is ideaal, met winkels, scholen en openbaar vervoer op wandelafstand.

Deze charmante woning is volledig gerenoveerd en future-proof gemaakt met een warmtepomp en zonnepanelen, waardoor u kunt genieten van een energiezuinige en duurzame woning. Bij het betreden van de woning valt meteen de lichtrijke leefruimte op, die perfect aansluit op de open keuken. De keuken is voorzien van alle moderne apparatuur en is zeker voldoende ruim. Om het gelijkvloers af te werken werd er nog in een berging voorzien waar de wasmachine geplaatst kan worden.

Deeerste verdieping beschikt over 3 ruime slaapkamers en een volledig ingerichte badkamer. De masterbedroom werd uitgerust met een ensuite badkamer. Daarnaast is er ook een polyvalente zolderruimte die kan dienen als extra slaapkamer, speelkamer of thuiskantoor.

Buiten is er een aangename tuin waar u kunt genieten van het zonnetje. Kortom, deze woning is een pareltje dat volledig klaar is voor de toekomst. Mis deze unieke kans niet en kom snel een kijkje nemen met Bernard 0477/29.98.98! Kantoor: 016/230.480 of [email protected]

Neem contact op