Huis te koop

999000€

5 slaapkamers 330 vierkante meters

Immoweb code : 10943458
Immoweb code : 10943458

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
330 vierkante meters bewoonbare ruimte
39842 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime gezinswoning met loods en authentieke bijgebouwen op u

Deze eigendom is gelegen te Kortemark, gemeente die zich tussen Brugge, Roeselare en Diksmuide bevindt en dus centraal gelegen is in de provincie West-Vlaanderen. De eigendom is bereikbaar via de E403 of de E40.
Uniek aan deze eigendom is de ligging. Via een klein landweggetje rijd je de eigendom op via een oprijlaan in kasseien en de gebouwen staan centraal ingeplant op het grondkavel, waardoor je over veel privacy en rust beschikt omdat de woning volledig omgeven is door akkers en weilanden en er geen directe buren zijn.

Het geheel omvat een woning met 5 slaapkamers, een opslagloods en 2 ruime bijgebouwen en rondom gelegen weides met een totale oppervlakte van ca. 4ha.

De woning omvat op het gelijkvloers een inkomhal dieons rechts toegang geeft tot een zeer ruime leefruimte en links tot de keuken met aparte zithoek. Op het einde van de gang is er nog een gastentoilet en een linnenkamer aanwezig, waar zich ook de achterinkom bevindt. 
Op de 1ste verdieping zijn er 4 ruime slaapkamers en een badkamer aanwezig. Op de zolder werd een ontspanningsruimte ingericht. De woning is deels onderkelderd en heeft via de kelder ook een uitgang naar buiten. Aansluitend aan de woning bevindt zich een wintertuin/serre, waar een klein zwembad en sanitaire ruimte werd voorzien.

Vervolgens bevindt zich naast de woning een loods met aangebouwd afdak, met afmetingen ca. 18,5m x 16,5m en het afdak 16,5 x 4,5m, in gebruik als opslagruimte.

Achter de woning bevinde

Neem contact op