Huis te koop

359000€

3 slaapkamers 270 vierkante meters

Immoweb code : 11275882
Immoweb code : 11275882

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
270 vierkante meters bewoonbare ruimte
1254 vierkante meters grond

Omschrijving

Statige, lichtrijke burgerwoning met landelijk verzicht!

STARTPRIJS, Elk bod hoger dan deze startprijs, wordt voorgelegd aan de eigenaars, die al dan niet kunnen ingaan op dit aanbod.

Op een boogscheut van de markt van Kortemark en op wandelafstand van kwalitatieve kleinhandelszaken treffen we deze statige, karaktervolle burgerwoning op een prachtig perceel van ca. 1254 m² aan mét landelijk verzicht. Deze unieke eigendom werd grondig gemoderniseerd tussen 2022-2024, waarbij gebruik werd gemaakt van kwalitatieve materialen.

Bij het binnentreden van de woning, treffen we de trappenhal met vestiaire aan. De hal verleent toegang tot een lichtrijke en ruime woonkamer, bestaande uit een ruime zit- en eethoek. Aansluitend bevindt zich de keuken. Naast de keuken, bereiken we de garage met grote bergruimte + apart toilet.

Op de eerste verdieping bevinden er zich drie volwaardige slaapkamers en een ingerichte badkamer (lavabo, inloopdouche) + een apart toilet. Vanuit de nachthal is er toegang tot de zolder, via een vaste trap. De zolder biedt de mogelijkheid tot extra slaapkamers.

De ruime en zonnige tuin met prachtig landelijk verzicht, maken het plaatje compleet. De tuin biedt tevens een uitweg aan de zijkant van de woning.

Bouwtechnisch: Totaalrenovatie: nieuwe sanitaire leidingen, CV op aardgas, dakisolatie, muurisolatie, nieuwe PVC ramen met HR glas + rolluiken, conforme elektriciteit,....EPC = 222kwh/m²

Kortom een prachtige eigendom! Zeker een bezoek waard!


Renovatieplicht: nee

Neem contact op