Huis te koop

364000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 11312284
Immoweb code : 11312284

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
432 vierkante meters grond

Omschrijving

Kwaliteitsvolle recente woning met 3 slaapkamers in Kortema…

In het centrum van Kortemark vinden we deze kwaliteitsvolle woning van 2018. Voorzieningen zoals bakkers, slagers, supermarkten, scholen en vrije tijds faciliteiten bevinden zich allemaal binnen de 2 kilometer. De woning is gelegen op een perceel van 432 m², in een rustige straat.

Technisch heeft de woning volgende aspecten: vloerverwarming op het gelijkvloers, ventilatiesysteem C+, hoogrendementsbeglazing, een regenwaterput van 10.000 liter, automatische rolluiken, condenserende ketel op aardgas en meer dan genoeg isolatie om te voldoen aan de normen van vandaag en morgen.

De woning bestaat uit een inkom met gastentoilet die doorgang geeft naar de ruime leefruimte met grote raampartijen, een luxueuze open keuken en uitzicht op de tuin (waar reeds verharding is voorzien om een tuinhuis te plaatsen). Aanpalend hebben we een ruime bergruimte met alle technische voorzieningen.

Op het eerste verdiep zijn er 3 volwaardige slaapkamers en de badkamer met inloopdouche, ligbad, dubbele lavabo en toilet.

Buiten is er een dubbele staanplaats voorzien (waar er een carport geplaatst kan worden) en

Heeft u interesse in deze recente halfopen bebouwing met EPC label A? Aarzel dan niet en contacteer Jentl op het nummer 0470 72 61 08.

Troeven
* EPC label A
* Lichtrijke leefruimte met open keuken
* Vloerverwarming
* 3 Slaapkamers
* Ventilatiesysteem C+


1) Stedenbouwkundige bestemming: Wg: Woongebied
2) Beschermd erfgoed: neen
3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing
4) K…

Neem contact op