Huis te koop

198000€

2 slaapkamers

Immoweb code : 11354295
Immoweb code : 11354295

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
325 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare woning met zonnige tuin + uitweg

STARTPRIJS, Elk bod hoger dan deze startprijs, wordt voorgelegd aan de eigenaars, die al dan niet kunnen ingaan op dit aanbod

Op een gunstige ligging te Kortemark, op een boogscheut van het centrum en diverse invalswegen, resideert deze instapklare, lichtrijke gezinswoning. Deze woning werd grotendeels gerenoveerd in 2014!

We treden de woning binnen via de inkomhal. Deze laatste biedt rechtstreeks toegang tot de open leefruimte, bestaande uit een gezellige zit- én eethoek + bureelhoek. De leefruimte biedt rechtstreeks toegang tot het zonnig, volledig aangelegd terras met achterliggende tuinzone. Vervolgens bereiken we de ingerichte keuken, uitgerust met een kookplaat, dampkap, vaatwas, oven en frigo. Naast de keuken, bevindt zich de badkamer, voorzien van een ligbad, lavabomeubel + wc. Tot slot beschikt het gelijkvloers over een praktische berging/wasplaats.

Op het eerste verdiep bevinden er zich 2 volwaardige slaapkamers. Via een valtrap, bereiken we vervolgens het praktische zolderverdiep.

Een grote troef van deze woning betreft de zonnige stadstuin met terras + praktische uitweg voor fietsen aan de zijkant van de woning!

Bouwtechnisch: Grondige renovatie in 2014: nieuwe leidingen (sanitair + elektriciteit), PVC ramen met dubbele beglazing, muurisolatie, centrale verwarming op aardgas (2017), dakisolatie,…
.
Kortom een prachtige instapklare eigendom! Zeker een bezoekje waard!


Renovatieplicht: nee

Neem contact op