Huis te koop

1295000€

4 slaapkamers 330 vierkante meters

Immoweb code : 11323359
Immoweb code : 11323359

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
330 vierkante meters bewoonbare ruimte
13039 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige gerenoveerde woning met bijgebouwen en paardenfac

De eigendom bestaat onder meer uit een recent gerenoveerde woning (2022) met aangelegde tuin en zwemvijver, bijgebouwen met (mogelijkheid tot bijvoorbeeld) appartement/bureau, garage/atelier, 2 stallen en opslagruimte, een buitenpiste, omheinde weilanden met schuilstal, een garage voor een paardenvrachtwagen en diverse aanhorigheden.

De woning beschikt over een dubbele inpandige garage, 4 slaapkamers, een dressing, 2 badkamers, een apart toilet, een mooie leefruimte en een prachtige woonkeuken ingericht met toestellen. De woonkeuken biedt eveneens toegang tot het zonneterras met pergola en biedt een vrij uitzicht op de achtertuin. Verdere bijzonderheden: aircosysteem, 40 zonnepanelen, zonnetenten, een alarminstallatie en de inbouwarmaturen.

De totaaloppervlakte van het geheel bedraagt maar liefst ca. 1,3ha, waardoor er voldoende ruimte is voor een grote aangelegde en verzorgde tuin met zwemvijver. Verscheidene bijgebouwen achter en naast de woning bieden plaats en mogelijkheden: appartement, bureau, 2 paardenstallen met automatische drinkbakken, garage/atelier, garage voor een (paarden)vrachtwagen, opslagruimte, ... De charmante tuin loopt over in de omheinde weilanden (2m hoog) met grote en comfortabele schuilstal met 2 paardenstallen. Het weiland beschikt tevens over een uiterst gemakkelijke achteringang (toegang via een aanpalende straat).Ten slotte is er ook een verlichte, gedraineerde buitenpiste van ca.20m x 40m terug te vinden.

Neem contact op