Huis te koop

395000€

4 slaapkamers 170 vierkante meters

Immoweb code : 11380990
Immoweb code : 11380990

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
170 vierkante meters bewoonbare ruimte
2502 vierkante meters grond

Omschrijving

Gezinswoning met ruime tuin te koop in Waanrode

Deze ruime alleenstaande gezinswoning in Waanrode heeft alles wat een gezin of dierenliefhebbers zoeken. De grootste troef van deze woning is de zeer grote tuin met een uitzonderlijk panoramisch uitzicht op het nabijgelegen Ransberg. Bij binnenkomst via de voordeur betreed je een ruime inkomhal met een gastentoilet. Vervolgens kom je in een royale, lichte woonkamer met aangrenzend een open keuken. Zowel vanuit de woonkamer als de keuken geniet je van het prachtige uitzicht.
De moderne en praktische keuken is voorzien van een inductiekookplaat, heteluchtoven en een combi-magnetron. Naast de keuken ligt de bergruimte die multifunctioneel gebruikt kan worden als opslagplaats en wasruimte. Via de trap kom je op een ruime overloop die toegang biedt tot alle slaapkamers, de badkamer en een apart toilet. De woning telt 4 slaapkamers, waarvan er momenteel 1 als bureau is ingericht. De eerste slaapkamer is zeer ruim, met een eigen wastafel, inbouwkasten en een op maat gemaakte hoogslaper. De masterbedroom is ruim en direct verbonden met de badkamer via een tussendeur. De badkamer is voorzien van een ruim tweepersoons bad en een gerenoveerde douche uit 2023. Vanuit de badkamer is er toegang tot een kleine kruipzolder via een zolderluik.
Op het zuidelijk gelegen terras is voldoende ruimte voor een eettafel en in de tuin staat een zeer grote garage, die wel toe is aan renovatie of vervanging.
Verder beschikt de woning over een carport met plaats voor twee auto's en een kleine bergruimte.

Neem contact op